Μεταπώληση υπηρεσιών
με την εγγύηση της NETMODE

Δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο υπηρεσιών, η NETMODE σας δίνει την δυνατότητα, να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες της, δίχως να εμπλέκεται μεταξύ εσάς και των πελατών σας.

Προσφέρουμε ουσιαστικά, την λύση σε όλους εσάς, που επιχειρείτε να εισαχθείτε στον χώρο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (εταιρίες, freelancers κλπ), δίχως ιδιαίτερα κόστη, παρέχοντας παράλληλα μια ευρεία γκάμα, αξιόλογων και αξιόπιστων υπηρεσιών, υπό την εποπτεία της NETMODE.

Η NETMODE σας προτείνει λύσεις και υλοποιεί βάση δικής σας «εντολής» την όποια ανάθεση, τεθεί σε εσάς, από τον πελάτη σας όπως για παράδειγμα, ονοματοδοσία, φιλοξενία ιστοσελίδας, σχεδιασμό ιστοσελίδας (δυναμικών, στατικών, μετατροπή στατικών σε δυναμικών), υλοποίηση εφαρμογών (e-commerce, ERP, CRM, CMS) όπως επίσης ένα πλήρες πακέτο δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας.

Με την εισαγωγή σας στο δίκτυο μεταπωλητών μας, έχετε έκπτωση που φτάνει έως και 60%, σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα μας, ενώ ο ευέλικτος τρόπος αποπληρωμής, σας διευκολύνει στην όποια μεταξύ μας συναλλαγή.

Επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα πωλήσεων και συνεργάτης μας, καταγράφοντας τις ανάγκες σας, σας προτείνει παράλληλα, νέες ιδέες και λύσεις.

Ανοίγουμε τα όρια, εκμεταλλευτείτε το.